مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب و ورود به منزل کلاهبردار

با سلام ؛ بنده چن ماه پیش از گوشی موبایل روآگهی گذاشتم که فرد کلاهبرداری با رسید جعلی و کلاهبرداری اینترنتی گوشی بنده رو به سرقت برد و من الان منزل و مخفیگاه شخص کلاهبردار را پیدا کردم و حکم جلب طرف رو گرفتم ولی متاسفانه چن باری که به منزل شخص مراجعه کردم طرف از طریق دوربین مدار بسته ماموران رو میبیند و در رو باز نمیکند و دستگیر نمیشود باید چیکار کنم که بتوانم وارد منزل آن شخص کلاهبردار شوم.ممنونم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید از مقام قضایی درخواست حکم ورود به منزل و جلب سیار را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود با ماموران رایزنی و راه های دیگر در پیش گیرید راه وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل تام برای اثبات این ادعا کافی باشد میتواند تقاضای دستور قضایی و حکم جلب و اذن ورود به مخفیگاه بگیرید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درودبرشما قاضی پرونده حکم ورود به منزل و مخفیگاه و شکستن قفل نیز صادر می کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست حکم ورودبه منزل نیز بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید درخواست حکم ورود به منزل و جلب سیار را مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست جلب همراه با اذن ورود به مخفیگاه بگیرید