مشاوره حقوقی رایگان - تحت تعقیب قرار گرفتن

با سلام و درود حکم جلب کلاهبرداری رو دارم که متاسفانه بی فایدس. خواستم ببینم نمیشه کلاهبردار در سیستمی جایی تحت تعقیب قرار بگیره. تا مثلا اگه به هر دلیلی پاش به کلانتری یا دادگاه باز بشه برای حکم جلب و محکومیتی که از طرف من داره جلب بشه. به عنوان مثال این فرد محکوم در دادگاه راحت میتونه وارد دادگاه بشه و از کس دیگه ای بابت هرچیزی شکایت کنه و کسی هم کاری بکارش نداشته باشه راحت برای خودش بچرخه و معامله بکنه و هرکاری دلش میخاد نباید یه سیستمی جایی باشه حق مظلوم رو از ظالم بگیره اخه

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
متاسفانه راهی نیست
این فقط خود شما هستید که می توانید با پیگیری یا بهتر است گفته شود ردگیری متهم آن را پیدا کنید

پرسشگر :

یکی از دوستان به خاطر ضمانت وام . حکم جلبش رو گرفته بودن حالا نمیدونم به چه طریقی. یادمه رفته بود دادسرا برای یه شکایت متفاوت ولی همونجا جلب شده بود. نمیشه جوری باشه فردی که حکم جلبش صادر شده تحت تعقیب باشه؟

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

میتونی درخواست حدف کدملی از سیستم خدمات قضایش رو بدی

ليلا  آرين پارسا

سرکار خانم ليلا آرين پارسا :

سلام معمولا شاکی ادرس و مخیگاه متهم رو به دادگاه اعلام میکنه شما جلب سیار بگیرید یا شماره تلفن از متهم دارید بگید خطش رو نقطه یابی کنند ایشان متهم ممکن در پرونده دیگه ای از شخص دیگری شکایت کند منعی ندارد

فریبا پورسعید

سرکار خانم فریبا پورسعید :

سلام. مادامی که اتهام وارد به شخصی اثبات نشود، ایشان متهم(مشتکی عنه) تلقی می شود و معاملات و سایر اقدامات ایشان محترم است. اقداماتی از قبیل ممنوع المعامله نمودن محکوم علیه یا حکم به ممنوع الخروج بودن وی یا سایر اقدامات زمانی انجام می شود که بزه انتسابی اثبات شود. از اینرو پیشنهاد می شود با اطلاع از ساعات و اماکن مورد رفت و آمد طرف پرونده خود،