در این مورد بین قضات اختلاف نظر وجود دارد. اما باز هم این رای با استناد به نامه پزشکی قانونی قابل اعتراض خواهد بود و زوج می تواند دادخواست تجدیدنظر بدهد. دقت داشته باشید که بیشتر قضات صرف بچه دار نشدن زوج پس از 5 سال و از طریق طبیعی را برای طلاق کافی می دانند. اما به دلیل این که قانون در این مورد ساکت است و بین دادگاه ها و قضات نیز اختلاف نظر وجود دارد ممکن است با دادخواست تجدیدنظر زوج، رای دادگاه بدوی نقض شود.
با سلام در مهلت قانونی می توانید تجدیدنظر خواهی کنید و در دادگاه تجدیدنظر دفاعیات خود را مطرح کنید. با توجه به اینکه امکان بچه دار شدن وجود دارد ممکن است دادگاه درخواست طلاق را زد کنه. ولی اگر پنج سال گذشته باشد به احتمال زیاد دادگاه تجدیدنظر دادخواست طلاق را رد خواهد کرد.
بسیار قدیمی
با درود پرسشگر ارجمند بنظر آری اما چنانچه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.