مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

در دادگاه بدوی زوجه دادخواست طلاق به علت عقیم بودن زوج داده ولی با معرفی زوج به پزشکی قانونی گفته که زوج دچار ناباروری می باشد ولی باکمک ivf قابلیت بچه دار شدن باالقوه را دارد و از شرط پنج سال هم استفاده کرده و دادگاه رای به زوجه داده این رای درست صادر شده متشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

در این مورد بین قضات اختلاف نظر وجود دارد. اما باز هم این رای با استناد به نامه پزشکی قانونی قابل اعتراض خواهد بود و زوج می تواند دادخواست تجدیدنظر بدهد. دقت داشته باشید که بیشتر قضات صرف بچه دار نشدن زوج پس از 5 سال و از طریق طبیعی را برای طلاق کافی می دانند. اما به دلیل این که قانون در این مورد ساکت است و بین دادگاه ها و قضات نیز اختلاف نظر وجود دارد ممکن است با دادخواست تجدیدنظر زوج، رای دادگاه بدوی نقض شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید تجدیدنظر خواهی کنید و در دادگاه تجدیدنظر دفاعیات خود را مطرح کنید.
با توجه به اینکه امکان بچه دار شدن وجود دارد ممکن است دادگاه درخواست طلاق را زد کنه.
ولی اگر پنج سال گذشته باشد به احتمال زیاد دادگاه تجدیدنظر دا‌دخواست طلاق را رد خواهد کرد.