مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر تورم و گرانی برا قراردادها

آیا تورم و گرانی در قرار دادها تاثیری دارد ؟ در صورتی که در قرارداد ذکر شده باشد در صورت تورم هزینه ها به عهده سفارش گیرنده باشد !؟ بنده در یک قرارداد از 6 دستگاه فقط توانستم 5 دستگاه را تحویل دهم و اکنون به علت عدم تحویل به موقع دستگاه ها از بنده شکایت کردند ضمنا 300 میلیون سفته بابت ضمانت هم از من گرفتند که علی رغم تحویل 5 دستگاه هیچ یک از سفته ها را پس ندادند و از اعتماد من سواستفاده کردند

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی مفاد قرارداد های فی مابین طرفین وفق اصل اصالت قرارداد ها و همینطور ماده 10 قانون مدنی مغتنم است ، لذا در خصوص سوال شما نیز این مورد بستگی به توافقات فی مابین دارد که باید قرارداد را برسی نمود تا بتوان اظهارنظر دقیقی نمود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همواره باید مطابق مفاد قرارداد عمل شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد تحت شرایطی آری موثر است

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،به مفاد قرارداد دقت نمایید،چنانچه هزینه ای به عهده سفارش گیرنده بوده وعدم انجام تعهداتش مانع تحویل توسط شما شده است ،میتوانید دفاع نموده واسترداد سفته ها رامطالبه نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شروط حاکم بر قرارداد اگر مخالف نظم عمومی وقانون نباشد معتبر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون تورم و گرانی بر قراردادها تاثیری ندارد مگر در قرارداد شرط شده باشد و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قانون تورم و گرانی بر قراردادها تاثیری ندارد مگر در قرارداد شرط شده باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر در قرارداد پیش بینی شده باشد براساس قرارداد عمل می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید هر چه که در قرارداد آورده شده باشد و طرفین به آن توافق کرده باشند ولی امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در ابتدا لازم است که اظهارنامه ارسال نمایید و تقاضای استرداد سفته ها در آن اظهارنامه مطرح نمایید در صورتی که در خصوص 5 دستگاه تحلیلی اسناد و مدارکی در اختیار دارید حتماً در متن اظهارنامه به آنها اشاره نمایید در خصوص تاثیر تورم بر قراردادها در قانون ایران هیچ گونه تعدیل قراردادی وجود ندارد مگر آن که خودتان به صورت شرط ضمن عقد در قرارداد مطرح نموده باشید با توجه به توضیحات ارائه شده از سوی شما مشخص است که 6 دستگاه مشخص مورد معامله قرار گرفته است و در این صورت اگر دستگاه مورد نظر خریدار دستگاه خارجی باشد که نیاز به اخذ مجوز واردات باشد می توانید با استناد به قوانین تحریم ها و با استناد به فورس ماژور عدم اجرای تعهد خود را قانونی کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما درخواست ملاقات حصوری بکنید یا اینکه از طریق مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید تا مدارک شما و دادخواست طرف را ببینم.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

با توجه به متن قرار داد میتوان اظهار نظر کرد .

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام درخواست استرداد سفته ها را از طریق مراجع قضایی اقدام کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تاثیری ندارد. لیکن در قرار داد شما شرط صریح نیز وجود دارد می بایست طبق شرط عمل شود .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتی که چنین بندی در قرارداد شرط شده باشد بله ب

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر می توانید تعدیلمبلغ قرارداد را از دادگاه بخواهید . البته اگر تاخیر در اجرای تعهد به دلیل دیگری نباشد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بستگی به مفاد قرارداد شما دارد ولی آنطور که قید گردید ظاهراً در قرارداد ذکر شده در صورت تورم هزینه ها به عهده سفارش گیرنده است از سفارش دهنده مسئول تورم و اضافی هزینه ها نیست و اگر درست توضیح داده باشید شما مسئول �ویل یک دستگاه دیگر نیز می‌باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

طبق مفاد قرار داد باید عمل شود