مشاوره حقوقی رایگان - تورم اعلامی بانک مرکزی

باسلام بنده خرداد1401 یک واحد از برج مسکونی بصورت پیش فروش خرید کردم از آنجائیکه در قرارداد سه جانبه بین شرکت سازنده و پیمانکار و بنده هیچ بندی راجع به مابه التفاوت تورم اشاره نشده وسه امضا داره و در قرارداد دوم که مابین شرکت سازنده و شرکت پیمانکار بصورت 11ماده ای بوده و ریز جزئیات مصالح و غیره وتمام مشخصات واحد و نحوه پرداخت انتقال گیرنده ک بنده هستم هم نوشته شده ولی صرفا دراین قرارداد ماده 7 تورم اعلامی بانک مرکزی هم قیدشده که مربوط به کالا و خدمات میباشد واین قرارداد در زیرش مورد امضای شرکت سازنده و شرکت پیمانکار بوده وبنده امضاش نکردم ولی متاسفانه شرکت سازنده بعد از گذشت حدود یکسال مابه التفاوت 50درصدی از بنده مطالبه میکنه که بابت ماده تورم بوده بنظرتون الان باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از ارگان مربوطه پیگیری کنید.و اگر نتیجه نداد از دیوان عدالت اداری اقدام کنید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
قرارداد اشخاص نمیتواند و نبایستی به ضرر شخص ثالث باشد ، هر چند نیاز به بررسی اسناد و مدارک میباشد منتها به با توجه به عدم امضای شما در قرارداد شرکت و پیمانکار مسولیتی متوجه شما نیست ، در صورت خودداری شرکت مربوطه ، الزام به انجام تعهد شرکت را از طریق دادگاه محل وقوع ملک درخواست کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون قرارداد پیمانکار و سازنده هیچ ارتباطی به مبایعه‌نامه شما نخواهد داشت
شما باید ثمن معامله را طبق مبایعه‌نامه پرداخت نمایید

و طبق قانون سازنده و پیمانکار
مطلقا نمیتواند مطالبه مبلغ بیشتری از شما نماید

و شما بر اساس مفاد مبایعه‌نامه باید
دادخواست مناسب به طرفیت فروشنده اقامه نمایید
و