مشاوره حقوقی رایگان - حق ارتفاق

سلام روز بخیر
بنده باغچه ای خریدم که انتهای آن جوی آب هست و باغداران پایینی هنگام بردن آب میان اطلاع میدن درب باغچه رو میزنن که آب داریم جوب تمیز کنید که ما هم همین کارو انجام میدیم و قبلا هم کلید دادیم که اگر نبودیم خودتان اقدام کنید به همراه همسایگان چپ و راستی ولی الان تعدای از باغداران پایینی استشهاد جمع کردن که ما همکاری نداریم و....... و میگن باید جوی آب جدا کنید و دیوار بکشید در غیر اینصورت شکایت میکنیم و تمام دیوارهارو خراب میکنیم حالا پرسش در مورد حق ارتفاق که قبلا داشتن یا نه مدارک باید داشته باشن درسته درصورت داشتن ویا نداشتن راهنمای کنید ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون اصولا محل حق ارتفاق قابل تغییر نیست مگر در موارد خاص

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک باید رویت شود حقوقی ارتفاقی متعلق به ملک است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی کارشناسی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حق ارتفاع دارند ولی نمی‌توانند هر وقت دلشان خواست وارد باغ شما بشوند فوقش سالی یک بار برای لایروبی