مشاوره حقوقی رایگان - حق ارتفاق جوی آب

باسلام و خسته نباشید جوی آبی در منزلم قرار دارد که بیست وپنج سال پیش دیوارکشی شده است ولی قدمت جوی پنجاه است الآن کسی که از آن جوی آب می برد شکایت کرد وخواستار اثبات حق ارتفاق وقلع وقمع مستحدثات وابطال سند شد که قاضی به 2 تای اول رای داد باتوجه به این درتجدید نظرامکان شکستن رای چقدراست وآیا من می توانم بانصب لوله مسئله پایان دهم ویا او نه اوحق عبور ومرور دارد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست
دادگاه تجدیدنظر با توجه به دفاعیات طرفین و محتویات پرونده اظهارنظر خواهد کرد.
اگر صرفا حق مجرای آب داشته باشد در این صورت نمی تواند ادعای حق عبور داشته باشد و صرفا می تواند در زمان و ساعتی که حق آب دارد جهت آبیاری و تمیز کردن جوی آب از حیاط همسایه رفت آمد داشته باشد و در غیر روز های آبیاری حق عبور و مزاحمت نخواد داشت.
اگر حق عبور داشته باشد به نظر دادگاه تجدیدنظر حکم بدوی را تایید خواهد کرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه
آرا صادره باید بررسی شود