مشاوره حقوقی رایگان - سند مشاع

با سلام
یه سند زمین کشاورزی اجدادی مشاع داریم که نمیدونم موقعیت ملک کجا هست
استعلام سند را هم گرفتم که مثبت بود
از اداره ثبت خواستم موقعیت ملک نشون بده گفتند ما نمیتونیم
به جهاد کشاورزی مراجعه کردم جوابی نگرفتم
تمامی زمین های اون روستا دست کشاورزهای قدیمی در حال کشت هستند
چگونه باید متوجه شد که زمین ما تحت تصرف کی می باشد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس رسمی دادگستری موقعیت زمین های شما را اعلام کند .
بعد از کارشناسی می توانید طرح دعوی کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید از کارشناسان رسمی جانمایی ملک را بخواهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس ثبتی موضوع را بررسی نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس نمایید تا موضوع کارشناسی گردد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سند مشاع مشخص نیست مگر آنکه حدود آن را خودتان بدانید از قدیمی ها سوال کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید از طریق دادگاه عمومی اقدام نمایید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام دادخواست تامین دلیل بدهید کارشناس نسبت به مشخص کردن جانمایی زمین اقدام می کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقدام به کارشناسی زمین کنید. بعد از معلوم شدن آن ، طرح دعوای مبنی بر مالکیت زمین کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با ارائه به یک کارشناس ثبت یا یک نقشه بردار ثبت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید شخصا نقشه بردار وکارشناس استخدام تا با بررسی جانمایی زمین مشخص گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق تامین دلیل بخواهید جانمایی ملک در طبیعت را برای شما مشخص نمایند

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

تامین دلیل بدهید تا توسط کارشناس ثبتی موضوع بررسی شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پس از تامین دلیل دادخواست مناسب بدهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اثبات مالکیت با شماست و در این راستا طبیعتا به عهده ی شماست که موقعیت مکانی ملکی که مدعی مالکیت آن می باشید را اثبات نماید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

معمولاً کارشناسان ثبتی این کار را انجام می دهند

یک وکیل

از طریق تامین دلیل با جلب نظر کارشناس مربوطه

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام شما میتوانید دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس ثبتی یا نقشه بردار ثبت موضع زمین مشخص گردد.