مشاوره حقوقی رایگان - خسارت ناشی از تصادف

من با ماشین کوییک با ماشین بی وای دی تصادف کردم و مقصر شناخته شدم الان بیمه 4800 به اون آقا پرداخت کرده و ایشون میگه باید 7200 دیگه خودم بهش بدم
طبق قانون ما متعارف بودن ماشین من چقدر موظف هستم به ایشون پرداخت کنم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طبق قانون جبران خسارت کامل باید شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین خسارت بدنی و افت قیمت طبق نظر کارشناس تعیین می شود.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

چنانچه نامبرده مدعی خسارتی بیش از خسارت پرداختی بیمه می باشد باید طرح دعوی نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام لازم نیست شما مبلغ دیگری پرداخت نمایید و
اگر ایشان مدعی مبلغ بیشتری است باید شکایت نماید و توسط کارشناس میزان خسارت مشخص گردد

ولی افت قیمت خودرو قابل مطالبه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وفق نظریه کارشناسی باید تأدیه گردد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خودروی متعارف ملاک است در ایران خودروی دنا گران ترین خودروی متعارف هست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیازی به پرداخت مبلغ مازاد نمی باشد و در صورتی که طرف مقابل شما ادعایی داشته باشد بایستی از طریق مراجع قضایی اقدام کند تا النهایه کارشناسی صورت گیرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که خسارت وارده مازاد پرداختی بیمه بوده ایشان می توانند طرح دعوی نمایند و خسارت خودشان را مطالبه کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ایشان می بایست اگر ادعای مبلغ بیشتری را دارد ادعای خود را ابتدا مطالبه و سپس اثبات نماید و میزان را نیز کارشناس تعیین می کند افت قیمت نیز راننده مقصر قابل مطالبه می باشد