مشاوره حقوقی رایگان - خسارت ناشی از تصادف

با سلام
یک ماشین به ماشین من که تو پارک بوده زده و فرار کده. مجبور به تعویض در هستم. یکی از همسایه ها شماره پلاک رور برداشته فیلم دوربین مدار بسته هم هست ولی پلاک مشخص نیست توش.
رفتم شکایت کنم حل اختلاف گفت هزینش میشه نزدیک دو میلیون.
میخوام ببینم ارزش داره این هزینه رو بدم؟ میترسم اینم خرج کنم و به جایی نرسم.
بعد میتونم هم هزینه تعویض در بگیرم هم افت ماشین؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید هزینه افت ماشین را هم بر اساس قیمت کارشناسی مطالبه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از پلاکی که همسایه برداشته شکایت کنید نهایت معلوم می شود که مشخصات خودرو شبیه همان خودرو که در فیلم هست می باشد یا خیر . هزینه دادرسی ناچیز است اگر پلاک و خودروی داخل فیلم حدودا مطابقت داشتند آن وقت هزینه کارشناس را پرداخت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

هزینه افت را بر اساس قیمت کارشناسی مطالبه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هزینه افت ماشین را هم بر اساس قیمت کارشناسی مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید هزینه افت را بر اساس قیمت کارشناسی مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه افت قیمت طبق نظر کارشناس قابل مطالبه است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هزینه افت قیمت طبق نظر کارشناس قابل مطالبه است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی میزان خسارت و مبلغ افت قیمت خودرو مشخص گردد
و باید شماره پلاک خودرو را داشته باشید