مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت ناشی از تصادف

سلام
من یک ماه قبل با موتوری تصادف کردم و تصادف جرحی بود و البته به بیمارستان شهدا هم با اورژانس منتقل شد و خوشبختانه هیچ طوریش نشد. با گذشت یک ماه دیروز به دادسرا رفتیم و کارهای اداری هم انجام شد و قرار شد هزینه ها را از بیمه من بگیرد. امروز به من زنگ زده که هزینه های ترخیص، جرثقیل و کپی هایی که من گرفتم یک میلیون و خورده ای شده. به من پرداخت میکنید یا شکایت کنم؟
با توجه به این که قانونا هزینه جرثقیل و پارکینگ با خود هر شخص هست ،آیا با شکایت به جایی می رسد؟

پاسخ ها :

الهه طالبی

سرکار خانم الهه طالبی :

سلام، وقت بخیر در صورتی که مقصر حادثه هستید هزینه های ناشی از این تصادف را پرداخت نمایید چون در صورت طرح دعوا به این مبلغ هزینه دادرسی وخسارت تاخیر تادیه افزوده می گردد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادگاه هزینه جرثقیل را تایید کند باید پرداخت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما مقصر حادثه می‌باشید ‌و بایستی هزینه‌های مربوط به این اتفاق را پرداخت نمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر است مصالحه نمایید تا به شکایت و لج بازی نرسد