مشاوره حقوقی رایگان - بیمه تصادف

با سلام. من چند ماه پیش با خودرو جهاد کشاورزی تصادف کردم و مقصر حادثه شدم. پس از تعمیر، نماینده جهاد اعلام کرده که هزینه خودرو بیشتر از سقف بیمه من است؛ و من باید دو میلیون دیگه به حساب شخصی نماینده واریز کنم و گفته اگه واریز نکنم شکایت میکنه. میدونم ماشین خیلی کمتر از سقف بیمه من هزینه داشته . لطفا من را راهنمایی کنیدتشکر

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام.ابتدا از ایشان فاکتور تعمیرات و هزینه ها را مطالبه نمایید