مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت غرامت بجز دیه

با سلام، در تصادف جرحی من کی باید دادخواست ضرر و زیان و همچنین مطالبه پرداخت هزینه هایی مثل ایام بیکاری، ویزیت دکتر، کرایه، هزینه کارشناس دادگستری و... رو تقدیم دادگاه بکنم، از اول تا الان پرونده در شعبه بازپرسی هست، پرونده همینجا ختم میشه و من هم همین جا باید دادخواست رو ارائه بدم و یا به شعبه دیگه ای ارجاع داده میشه و من هم از اونجا باید اقدام کنم؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

بعد از دادسرا به دادگاه ارسال می شود که طبق نظریه پزشکی قانونی رای خواهد داد . جهت ضرر و زیان ناشی از جرم (موارد ذکر شده) بعد از صدور کیفرخواست می توانید دادخواست بدهید یا مستقلا در دادگاهدحقوقی دادخواست بدهید