مشاوره حقوقی رایگان - کارگر

سلام من 14 ماه تو یه رستوران مشغول به کار بودم تمام این 14 ماه بیمه برام رد شده ولی الان 2 ماه مونده به عید میخوان که اخراجم کنن ایا اگر که شکایت کنم عیدی و سنوات بهم تعلق میگیره ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

عیدی و سنوات و بیمه بیکاری و اصافه کاری و جمعه کاری به شما تعلق می گیرد و اگر وسط قرارداد کار باشد یا قرارداد نداشته باشید برگشت به کار می دهند.
با من از طریق مشاورا تلفنی دادراه تماس بگیرید تا پس از چند سوال از شما بیشتر توضیح دهم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله عیدی و سنوات باید پرداخت گردد.
می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می بایست تمام حق و حقوق شما را بپردازند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله حقوق و مزایا و سنوات عیدی به شما تعلق خواهد گرفت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید.