مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل مهریه

سلام
من در سال 96 مهریه را به اجرا گذاشتم 50 عدد سکه بهار آزادی بوده
زوج تقاضای اعسار دادن و دادگاه مهریه را قسط بندی کردن یعنی یک چهارم حقوق
در حال حاضر ماهیانه دریافت میکنم و تا چند آینده اون مبلغی که مشخص شده بود به اتمام میرسد
خواستم ببینم سال 96 سکه یک میلیون و دویست هزار تومان بود و الان با نرخ تورم سالانه نرخ سکه بالای 10‌میلیون میباشد
من میتوانم تعدیل در افزایش مهریه بدهم چه مراحل و چه مدارکی باید به دادگاه ارایه بدهم
یا ادامه همان پرونده فقط درخواست تعدیل بدهم کافیست
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید تا محاسبه شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید.
سکه در حال حاضر بیشتر از بیست میلیون تومان است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مهریه شما 50 عدد سکه میباشد و نه وجه نقد
به اجرا مراجعه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تعدیل در صورتی قبول است که مالی از او پیدا کرده باشی ضمنا هرسال به نرخ همان سال محاسبه می کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود آری می‌توان تعدیل مطرح کرد میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید یا لایحه ارسال کنید و یا دادخواست مجدد دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می‌توان تعدیل مطرح کرد میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما در همان پرونده تقاضای کارشناسی جدید جهت تعیین قیمت جدید را نمایید .

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
در خصوص تعدیل اقساط باید دادنامه اصلی و دادنامه اعسار را پیوست کنید و دادخواست بدهید