مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاع ولی ادعای پارکینگ توسط طبقه همکف

با سلام مالک یه واحد از 5 واحد دو طبقه و در قولنامه من حیاط به صورت مشترک نوشته شده ولی در واحد طبقه بالا یه سال بعد ما خریداری شده نوشته شده حق استفاده از پارکینگ ندارد در صورتی که حیاط است نه پارکینگ و مالک طبقه هم کف میخواد حیاط را به دو قسمت کند و برای خودش پارکینگ درست کند. من چکار کنم حقم از حیاط ضایع نشود

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هیچکس بدون اجازه الباقی مالکین حق استفاده اختصاصی را ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حیاط جز مشاعات است و کسی حق استفاده اختصاصی از مشاعات را ندارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هیچ یک از ساکنین یا مالکین حق تصرف مشاعات را ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون حیاط جز مشاعات است و هیچ کدام از مالکان نمیتواند بدون موافقت ‌تمام مالکان ، حیاط را تصرف نماید یا جدا نماید یا به عنوان پارکینگ استفاده نماید

شما باید دادخواست رفع تصرف عدوانی و اعاده وضع به حالت سابق را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تصرف در مشاعات منوط به رضایت سایر شرکا و مالکین مشاعی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ملک ورودی حیاط خط مورد استفاده سایر مالکین نیز بوده باشد آنها نیز می توانند استفاده کنند