مشاوره حقوقی رایگان - دعوای زناشویی

سلام دو شب پیش توسط همسرم ضربات شدید به سرم وارد شده و توان خم و راست کردن گردنم را ندارم و قبلاً هم این مسئله تکرارشده،فعلا نمی‌خوام جدابشم بهم گفتن هربار یک مدرک پزشکی قانونی جمع کنم،الان با گذشت دو روز باید چطور نامه پزشکی قانونی بگیرم؟و امکان داره این کار؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ابتدا به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید و شکایت کیفری تحت عنوان ضرب و جرح عمدي مطرح کنید و همان یگبرگ شکایت را ببرید کلانتری محل وقوع جرم و نامه معرفی به پزشکی قانونی را دریافت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به کلانتری مراجعه کنید و نامه بگیرید سپس بابت ضربو جرح از او شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید طرح شکایت نمایید تا به پزشکی قانونی معرفی شوید اگر رای محکومیت اخذ کنید کمک کننده است وگرنه دلیلی نیست و کمک کننده نخواهد بود....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان ضرب و شتم عمدی شکایت کنید تا بتوانید به پزشکی قانونی مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله به کلانتری مراجعه وشکایت خودرا طرح ودرخواست اعزام به پزشکی فانونی را بنمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله از طریق کلانتری درخواست دهید به پزشکی قانونی ارجاع میشوید و البته حتما شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید و
شکایت نمایید و درخواست نامه برای پزشکی قانونی را نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله امکان پذیر است از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می توانید ابتدا به یک مرکز درمانی در نزدیکی محل سکونت تان مراجعه و معاینه شوید سپس با تشکیل پرونده تقاضای معرفی به پزشکی قانونی نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق کلانتری معرفی نامه به پزشکی قانونی بگیرید و طرح شکایت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی شکلیت کنید تا اخر پیگیزی کنید رضایت و گذشت هم نکنید تا وقتی اینکار را نمی کنید مجوز کتک خوردن بعدی خود را میدهید

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

از طریق کلانتری میتوانید معرفی نامه برای پزشکی قانونی اخذ کنید و معاینه شوید سپس تحت عنوان ضرب و جرح از وی شکایت کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به کلانتری مراجعه کنید و نامه برای پزشک قانونی بگیرید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بله این امکان وجود دارد ولی صرف اخذ نامه پزشکی قانونی دلیل سو رفتار نیست

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد شكايت كيفري مطرح و به پزشكي قانوني براي طول درمان يا تعيين مشكلات جسماني مراجعه نماييد
ليكن نيك بنظر مي رسد موضوع را براي جدا شدن يا استمرار زندكي بدون خشونت از طريق مشاور و وكيل بررسي و با همراهي بزرگان اتخاذ تصميم نماييد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی صرف در دست داشتن گواهی پزشکی قانونی کفایت نمی کند و آنچه که در دعوی طلاق مثمر ثمر می باشد محکومیت حداقل دو بار همسرتان به ضرب و جرح جهت اثبات عسر و حرج شماست ، بدوا به کلانتری منطقه مراجعه و با تنظیم صورتجلسه و اخذ معرفی نامه پزشکی قانونی اقدام به معاینه در مرجع مربوطه و شکایت ضرب و جرح عمدی علیه همسرتان نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

شما می‌توانید به دفاتر الکترونیک خدمات قضایی مراجعه و شکایت کیفری ضرب وجرح عمدی مطرح نماییدوبعدازارجاع پرونده به کلانتری،کلانتری به شمانامه پزشکی قانونی میدهدوبعدازآن پرونده به دادسرا ارجاع می‌شود وسایرمراحل قانونی خودراطی می نمایددرصورت اثبات شمامیتوانیدازشوهرتان تمکین ننماییدنفقه هم به شما تعلق خواهد گرفت

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود
بله قابل پیگیری میباشد...

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود شکایت ضرب و جرح را مطرح نمایید و در شکایت تقاضا ارجاع به پزشکی قانونی دهید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بله میتوانید از طریق دستور قضایی نسبت به اخذ مجوز پزشکی قانونی اقدام نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکایت ایراد ضرب وجرح نماییدوباارایه شکایت فوق به کلانتری نامه معرفی به پزشکی قانونی اخذنماییدوبه پزشکی قانونی مراجعه ومعاینه شوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی فورا برو کلانتری محل و ضمن شکایت از زوج ، درخواست معرفی به پزشکی قانونی بده البته بعدش هم فورا شکواییه از طریق دفتر الکترونیک قضایی تقدیم کن

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام باید شکایت کنید تا شما رو به پزشکی قانونی معرفی کنند