مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده خودرو

سلام وقت بخیر
بنده یک ماشین خریدم حدود 1 ماه پیش
قولنامه دستی نوشتیم همونطور که گفته بود دور رنگ شاسی ها سالم
الان من ماشینو به کسه دیگه ای فروختم و اوردن پس دادن که شاسی ها جوشه ستونا تعویضه و...
الان من میتونم شکایت کنم به کسی که ازش خریدم برگردونم و خسارت بگیرم؟
در واقع منی که سر در نمی آوردم رو فریب داده.چیکار میتونم بکنم و چقد طول می‌کشه ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله تحت عنوان تدلیس در معامله قابل پیگیری است. زمان مشخصی نمیتوان پیش بینی کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هم می توانید تحت عناوین کیفری هم حقوقی پیگیری نمایید ، در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با بنده تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اطهارنامه فسخ معامله بعد دادخواست تایید فسخ

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله معامله توسط قابل فسخ است
شما باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ بیع خودرو برای فروشنده ارسال نمایید

و سپس باید دادخواست تایید فسخ بیع خودرو و استرداد ثمن و خسارات به علت خیار عیب و خیار تدلیس را به طرفیت فروشنده مطرح نمایید و