مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از صاحب سند خودرو

با سلام..

من یه خودرو از یه نفر در شهرستان بستان آباد واقع در استان آذربایجان شرقی خریدم وقولنامه هم کردم .صاحب سند یکی دیگه است وساکن تبریز

حالا ماشین برای تعویض پلاک مشکل قانونی داره وکارشناس میگه شماره شاسی غیر فابریکه..

من برای اینکه به حقم برسم وپولمو به نرخ روز بگیرم باید از کدوم شکایت کنم از صاحب سند که وکالت تعویض پلاک داده یا از فروشنده که قولنامه ای در بستان آباد ازش خریدم..

نحوه شکایت من چه جوری باید باشه از هردو نفر همزمان یا فقط میتونم تو بستان آباد از فروشنده طبق قولنامه شکایت کنم؟

ومن شکایتمو باید تو کدوم مرجع رسیدگی کنم

باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اول باید مشخص شود که شما ماشین را از شخص مالک خریداری کرده‌اید یعنی به صورت قانونی خرید یا خیر و باتوجه به دانستن این موضوع می توان راه حل قانونی جلوی راه شما قرار  داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام معامله قابل فسخ میباشد

و هر دو باید طرف دعوا قرار بگیرند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد علیه فروشنده طرح دعوی کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از فروشنده مستقیم خود شکایت کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام باید از فروشنده خودتان شکایت کنید و دادخواست اعلام بطلان معامله موضوع قرارداد عادی مورخ.... مطرح کنید