مشاوره حقوقی رایگان - نامه عدم نیاز

سلام خسته نباشید. بنده 11 ساله که تو شرکت مواد غذایی دارم کار میکنم الان امسال شرکت خودش 25 روز تعطیل کرده با مرخصی هایی که خودمون رفتیم شده 50 روز یعنی ما بیشتر از از 26 روز که حقمون بوده نرفتیم ولی الان کارفرما هیچ پولی بهمون نمیده بابت این تعطیلی میگه میخاین کار کنین نمیخاین برین ولی نامه بیکاری نمیدم الان تکلیف چیه چطوری نامه بگیرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می توانید بابت حقوق خود شکایت نماید کارفرما موظف است در صورت عدم نیاز به شما گواهی بدهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قرارداد کار منعقد شده نیاز به بررسی دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا در سامانه جامع روابط کارگر و کارفرما ثبت نام نموده و درخواست خود را ثبت نمایید و سپس موضوع را از طریق اداره کار پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر بیمه براتون ریخته شما هم کوتاه بیایید مگر اینکه شعل مناسب دیگری پیدا کنید بعد سر شاخ بشوید با کارفرمای فعلی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره کار و بیمه پیگیری کنید