مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مادر فوت شده

من نفقه بابت بچه ها از همسرم میگیرم، میتونم حقوق مادر فوت شده ام رو هم بگیرم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی نفقه انها ربطی به مستمری مادر شما ندارد البته اگر مطلقه باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده منع قانونی ندارد

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

باسلام اگر طلاق گرفته اید تحت شرایطی بله

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر طلاق گرفته اید بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
اگر شما مطلقه باشید و فاقد شغل و فاقد بیمه باشید مستمری به شما پرداخت خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر همسر ندارید و شاغل نیستید امکان اخذ هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طلاق گرفته اید می توانید مستمری پدر یا مادرتان دریافت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مطلقه هستید وشرایط اخذ مستمری را دارید بله

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، در صورتی که مجرد و بیکار باشید می توانید حقوق را دریافت کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با سلام طبق قانون تامین اجتماعی در صورتی که مطلقه باشید و از جای دیگری حقوق مستمری بازنشستگی دریافت نکنید ولیمه نباشید می توانید حقوق مادر فوت شده تان را از اداره مربوطه دریافت نمایید