مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری

سلام خسته نباشید
من مادرم به رحمت خدا رفتن قبلا معلم بودن و من بیکار هستم و حقوق مستمری ایشان را دریافت میکردم الان اگر سر کار که دارای بیمه هست برم حقوق قطع میشه. سوال من این هست که اگر مثلا بعد از دو سال به دلایلی دوباره بیکار شدم حقوق مستمری مادرم بر میگرده یا خیر ؟
من خانمم و ازدواج نکردم. ممنون از شما

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام در صورتی که فاقد شعل و مجرد باشد امکان برقراری مجدد حقوق مستمری وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در صورتیکه فاقد مستمری باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر برای شما حق بیمه واریز بشود بلا فاصله ، مستمری قطع خواهد شد