مشاوره حقوقی رایگان - دریافت همزمان دو مستمری

خودم بیست سال سابقه بیمه دارم و ازدواج کردم، میخام بازنشسته بشم با بیست سال، همسرم هم تامین اجتماعی داره. بعد از فوتش حقوق اون هم به من تعلق می گیره، که بتونم دوحقوق را دریافت کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب  در خصوص سوال شما راجع به شرایط تعلق حقوق بازنشستگی به همسر باید اشاره داشت که قانونگذار مطابق قانون اصلاح ماده ماده (9) قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت و آیین نامه ها و بخشنامه های مربوط به آن شرایطی را در نظر گرفته است که شاغل بودن زوجه مانع از دریافت حقوق همسر متوفی نیست و در واقع دو حقوق به او تعلق خواهد گرفت.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر تعلق می گیرد.
می توانید حضورا از تامین اجتماعی پیگیری کنید
یا با شماره 1420 تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از تامین اجتماعی موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

امکان دریافت دو حقوق همزمان وجود ندارد یکی خود به خود قطع میشود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

خانم میتواند هم حقوق خود را دریافت کند و هم حقوق شوهر متوفی خود را.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام.
شاغل بودن یا بازنشسته بودن خانم، مانع گرفتن حقوق بعد از فوت شوهر او نخواهد بود.

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

شاغل بودن زوجه مانع از دریافت حقوق همسر متوفی نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله زوجه می تواند علاوه بر حقوق خود مستمری همسر متوفس را نیز دریافت نماید

بهناز کریمی پریشه

سرکار خانم بهناز کریمی پریشه :

درود
امکان دریافت دو مستمری ممکن نیست
اما شما بهتر است با تامین اجتماعی تماس بگیرید