مشاوره حقوقی رایگان - جرم شرکت در سایت شرط بندی

باسلام کارت من توسط شخص دیگری وارد سایت شرط بندی شده و مسدود شده پس‌از اون حالا یه پیام از طرف دادستانی اومده گفتن همین ماه به دادسرای استان چهارمحال و بختیاری حضور پیدا کنم من یه زن آبرو دارم چطور برم دادسرانمیدونم ودخترم دانشجو وبچه کوچیک دارم چه کارم میکنن نکنه بازداشت بشم شوهرم طلاقم میده عاجزانه تقاضا دارم راهنمایی کنید توی کارت فقط یه تومنه و گردش حسابش هم تا حالا از 3 تومن بالاتر نشده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود راه دفاع از حقوق شما وجود دارد جای نگرانی نیست برای شما

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

متاسفانه چاره ای جزمراجعه به مراجع قضایی ندارید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود در مراجع قضایی باید دفاع نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
نگران نباشید
اگر مبلغ کم باشد رافت اسلامی شامل شما می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مشکلی پیش نمیاد حضورا مراجعه کنید و موضوع را پیگیری کنید.
کسی که با کارت شما وارد سایت شده باید تعهد بده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر جای نگرانی نیست مراجعه و همین دفاع را مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود که شما در سایت های شرط بندی ورود نکرده اید و یا این که اشتباهی رخ داده که سوء نیت شما از نباشد قرار منع تعقیب صادر خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نگران نباشید بازداشت نخواهید شد
حتما مراجعه نمایید و اعلام نمایید که کارت بانکی شما در نزد شخص دیگری بوده است

و ممکن است که با اخذ تعهد پرونده مختومه شود و

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دادن کارت بانکی خود به دیگران تبعات حقوقی دارد چاره ای نیست باید مراجعه و به همین نحو دفاع کنید واگر میتوتید وکیل بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از مرجع مسدودی پیگیری کنید .نگران نباشید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
مشکلی پیش نمی آید به پلیس فتا مراجعه کنید و اعلام کنید که اطلاع نداشته اید از فعالیت های سایت و شماره کارت خودتان را جهت واریز پول در اختیار شخص... قرار داده اید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضورا مراجعه کنید و موضوع را پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصلا نگران نباشید حقیقت را عنوان کنید و اعلام کنید که کارت بانکی شما دست فرد دیگری بوده ،
بازداشت نمی شوید نگران نباشید و احتمالا با اخذ تعهد موضوع فیصله پیدا خواهد کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بسته شدن سایت هایدشرط بندی به دستور مقام قضایی است اگر دایر کننده سایت نباشید و مبالغ هنگفت رو بدل نشده باشد احتمالا منع تعقیب شامل حال شما شود

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تشریف ببرید اظهارات تون رو به استناد مرجع قضایی برسونید انشاالله با دادن تعهد مشکل حل خواهد شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا بازداشت نمی کنند ثانیا وقتی که توضیح دهید و سابقه شما را ببینند فوقش مبلغی جریمه است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مسدودی حساب شما بنحوی است که برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد. در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، پس از مراجعه حقایق را مطرح کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

جای نگرانی نیست مراجعه و همین دفاع را مطرح کنید

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام
تشریف ببرید و موصوع را بیان کنید. خیر در این موارد معمولا تعهد گرفته می‌شود.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بهتر است همین موارد را به دادگاه توضیح دهید ولی تا وقتی در دادگاه حاضر نشوید و دفاعیات خودتالن رامطرح ننمایید از نظر محکمه این اتهام منتسب به شما است و شما دفاعی نداشتید

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

سلام
شما حتما شوهرتون رو در جریان بذارید و در دادسرا حضور یابید و ضامن هم همراه خودتون داشته باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نگران نباشید اگر دفعه اولتان باشد صرفا تعهد می گیرند مجازات این جرم فقط جریمه نقدی است حبس ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از مشاوره تلفنی بهره بگیرید تا زوایای موضوع روشن شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وضوع قابل دفاع است ومشکلی پیش نمی اید چون شما سونیتی نداشته ایید وعلم واطلاع از سو استفاده از کارت بانکی نیز وجود نداشته

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید.