مشاوره حقوقی رایگان - رای قطعی دادگاه تجدید نظر

سلام رای دادسرا و دادگاه به نفع من تعیین شد طرف اعتراض کرده پرونده رفته دادگاه تجدید نظر استان اونجا هم رای قبلی رو تایید کردند زیر دادنامه نوشتند رای قطعی می باشد ،( عنوان پرونده ضرب و جرح عمدی که دادگاه دیه تعیین کرده برای شکستن دماغ )
حالا سوال من اینه که آیا طرف مقابل می تونه دوباره به رای قطعی دادگاه تجدید نظر اعتراض کرد ؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا خیر مگر تحت شرایطی بتوان اعاده دادرسی نمود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر رای صادره قطعی میباشد مگر از طریق اعاده دادرسی ، که اعتراض از طریق اعاده دادرسی ، شرایط خاصی خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر رای قطعی می باشد و می‌توانید اجرای آن را درخواست نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دلیل جدیدی ارایه نماید میتواند اعاده دادرسی نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی رای قطعی قابلیت هیچگونه اعتراضی را ندارد ،
مگر تحت شرایط خاص و مقرر در قانون که فرد معترض می تواند در صورت وجود مواردی خاص درخواست اعاده دادرسی داشته باشد