مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به تصمیم نهایی دادگاه

سلام وقت بخیر خسته نباشید .
در خصوص مطالبه یک فقره چک و خسارات آن دادگاه بدوی رای صادر کرد . پس از آن رای دادگاه بدوی در دادگاه تجدید نظر تایید شد.
پس از دوسال که در خصوص بدهکاری متهم ملک متهم در مزایده گذاشته شد .
عمدا برای این که مزایده را باطل یا منحل کنند از طریق اجرای احکام پرونده برای دادگاه تجدید نظر ارسال شد رئیس دادگاه تجدید نظر .... آقای دکتر .... نسبت به رای که دوسال قبل صادر کرده بود طی یک تصمیم نهایی برخلاف قوانین عمل کرد و برخلاف رای دوسال قبل نظر داد و طی تصمیم نهایی به اینجانب ابلاغ شد .
سوال . اگر بخواهم به تصمیم نهایی دادگاه تجدید نظر که برخلاف قوانین و مصوبات نظر داده .چطور اعتراض کنم؟
از کجا باید اقدام کنم؟
متشکر و سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام عجیب به نظر می‌رسد باید پرونده مطالعه شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شرایطش را دارید می‌توانید مجدد درخواست کنید تا از طریق دیوان پیگیری شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع و تصمیم دادگاه است
شما باید با توجه به نوع تصمیم دادگاه ، اقدام قانونی انجام بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با مطالعه و بازخوانی پرونده راهنمای دقیق‌تری می‌توان کرد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

یه موضوع مجهول وجود دارد. یاید مطالعه صورت گیرد. در صورت نیاز تماس بگیرید تا با مشاوره تلفنی و گفتگو موضوع بررسی گردد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و بررسی مدارک است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام نظر تحدیدنظخواه قطعی است ولی مستندات باز هم باید بررسی دقیق شود
مشهد هستید درخدمتم