مشاوره حقوقی رایگان - منظور از معیل بودن ؟

سلام. همسرم از طریق اجرای ثبت نامه کسر از حقوق بنده را گرفته است .
حال نامه به شرکتی که در آن کار میکنم ارسال شده است که در صورت معیل بودن ربع والا ثلث حقوق از بنده کسر و به حساب ایشان واریز گردد .
با توجه به اینکه بنده همسرم را طلاق نداده ام و فرزندی ندارم آیا معیل شناخته میشوم ؟
از حقوق بنده یک سوم کسر میشود ؟ یا یک چهارم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه فاقد فرزند مشترک هستید یک سوم از او به شما توقیف میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معیار کسی است که افراد واجب النفقه دارد مثل فرزند بنابراین شما معیار نیستید و 1/3حقوقتان کسر میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معیل یعنی عیالوار بودن. به زبان ساده تر اگر فرزند دارید تا یک چهارم و اگر ندارید تا یک سوم از حقوق تان کسر میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
اگر فرزند داشته باشید 1/4
و اگر فرزند نداشته باشید 1/3 از حقوق شما توقیف و کسر خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق قانون در صورتی که دارای زن یا فرزند باشند ربع و الا ثلث توقیف می‌شود.
پس وقتی شما دارای همسر هستید یک چهارم کسر میکردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با وجود فرزند یک چهارم حقوق قابل توقیف می‌باشد