مشاوره حقوقی رایگان - اضافه ساخت همسایه

زمینی پشت زمین من 20 سال پیش ساخت کرده و 90 درصد ساخت انجام داده و بدون مجوز تازگی ها دوباره طبقه ای اضافه کرده.
زمین من جنوبی هس و کل نور زمین من رو اشغال کرده که حتی هر مشتری هم برای زمین میاد بخاطر ساخت ایشون یا منصرف می‌شود یا قیمت رو کلی میخواد کم کند.
آیا میتوانم از ایشان شکایت کنم و‌ جبران خسارت کنم یا خیر؟
ممنون از سایت بی نظیرتون.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است دادخواست تخصصی تنظیم گردد و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اول از طریق کمسیون ماده 100شهردلری اقدام به شکایت کنید و اگر افاقه نکرد اقدامات حقوقی لازم را انجام دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به تامین دلیل و کارشناسی دارد تا سپس به نسبت به دادخواست جبران خسارت اقدام شود

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

به ماده 100 شهرداری مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری می توانید شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شهرداری جهت تخریب پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا از طریق ماده 100 شهرداری اقدام نمایید اگر رای به تخلف داد از طریق دادگاه با اخذ نظر کارشناس خسارت خود را ثابت نمایید.

یک وکیل

از طریق دادخواهی در دیوان عدالت اداری اقدام فرمایید

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام چون بدون مجوز ساخت کردن شما میتونید از طریق شهرداری یا مراجع قضایی اقدام کنید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود بله کارشناس میزان خسارت را تعیین و میتوانید مطالبه خسارت نمایید