مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر خواهی

سلام. شخصی با موتور بنده بدون داشتن گواهینامه تصادف نموده و خسارت به موتور وارد نموده دردادگاه کیفری محکوم به جریمه نداشتن گواهینامه شده در شورای حل اختلاف پس از کارشناسی محکوم به پرداخت خسارت شده اعتراض نموده کارشناس نظر اولیه را تائید نموده ودادگاه ایشان را محکوم به پرداخت خسارت وهزینه دادرسی نموده است ؛ تجدید نظر خواهی نموده و در ثنا به من ابلاغ شده حسب ماده 346 ظرف ده روز پاسخ و دفاع نمایم درغیر اینصورت پرونده به تجدید نظر ارسال میگردد لطفا راهنمایی کنید چه کاری باید انجام دهم دانشجو هستم راهنمایم کنید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید یک لایه در جواب تجدیدنظر خواهی ایشان تقدیم کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله باید تبادل لوایح انجام شود در غیر این صورت نظر اولیه قطعی می‌شود تماس بگیرید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود لایحه دفاعیه خود را ارسال نمایید چون رسیدگی در محاکم تجدید نظر غیر حضوری میباشد دفاعیات خود را طی یک لایحه تقدیم دادگاه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک در صورت تجدیدنظرخواهی است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و خسته نباشید در ابتدا عرض کنم شما می بایست حتما در جواب تجدید نظر خواهی که اصطلاحاً به آن تبادل لوایح گفته میشود نظر خود را با توجه به بیانات طرف مقابل در مهلت مقرر اصولا می باشد ارائه دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید در زمان تعیین شده تبادل لوایح کنید و لایحه تجدیدنظرخواهی خود را ارسال کنید

حسین زارع زاده

جناب آقای حسین زارع زاده :

به یک وکیل مراجعه و ازایشان بخواهید یک لایحه برای شما بنویسند و به شعبه صادرکننده رای تجدیدنظرخواسته ارسال بفرمایید

یک وکیل :

سلام و درود باید شما جواب دادخواست ايشان را طی لایحه به دادگاه اعلام کنید

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام پاسخ ودفاعیه مبنی بر تقصیر در ورود خسارت ارائه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست تجدیدنظر او را مطالعه و جواب اعتراض را به موجب لایحه از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

طی یک لایحه دلایل خود را در جهت رد تجدیدنظر خواهی ایشان به شعبه ارسال نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ظرف مهلت سی روز می توانید پاسخ خود را به تجدیدنظر خواهی تجدیدنظر خواه از طریق دفتر خدمات قضایی اعلام کنید

امين  امينی زارع

جناب آقای امين امينی زارع :

چنانچه راي موردقبول شما نيست
مي توانيد اعتراض در مهلت قانوني نماييد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
راهی جز توافق با زیان دیده ندارید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

جواب ایشان را طی لایحه مکتوب بدهید و ارسال کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام لایحه دفاعیه دقیق تنظیم و برای دادگاه ارسال نمایید

مهدي  داودي

مهدي داودي :

شرح ماجرا را به انضمام اشاره به فاقد گواهینامه بودن طرف در لایحه ای تنظیم و در دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

لایحه دفاعیه با استناد ب مدارک محکومیت تنظیم کنید، بهتر است جهت تنظیم لایحه و بررسی اعتراض طرف مقابل از مشاوره با وکیل متخصص بهره ببرید چون رای دادگاه تجدید نظر قطعی است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

در زمان تبادل لایحه پرونده دفاعیه مرتبط را ارجاع دهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نیاز نیست کاری انجام دهید پرونده میره دادگاه ورای را به احتمال زیاد تایید می کند چون مستند به نطریه کارشناسی است

یک وکیل :

سلام در پاسخ می توانید لایحه بدهید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام باید دفاعیه خود را بنویسید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد دلائل و مدارک طی یک لایحه دفاعیات خود را جهت تبادل لوایح ارسال نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مرحله تبادل لوایح هست لذا تمام مطالب خود را قید کنید و برای تنظیم لایحه میتوانید تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام در زمان تعیین شده تبادل لایحه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما باید در مهلت مقرر قانونی لایحه دفاعیه خودتان را ارائه نمایید