مشاوره حقوقی رایگان - راضی کردن والدین برای خرید موتور

سلام. من 14 سالمه و از12سالگی با موتور رانندگی میکنم. در 11سالگی داییم بهم رانندگی با موتور یاد داد و من هم بعد یک سال یاد گرفتم الان دوساله وقتی میرم روستا از پدرم یواشکی موتور را برمیدارم ومیروم همه جای روستا رو میگردم و موقع شب یواشکی به خانه برمیگردم.تاحالا سابقه زمین خوردن یا تصادف ندارم.ولی الان می‌خوام واسه خودم موتور بخرم ببرم روستا چون تو شهر پلیس گیر میده...همه خانواده مادری راضی هستن ولی پدرم راضی نیست
و بعضی وقت ها با دایی ام حرفش میشود
...
الان چه کار کنم که پدرم راضی شود؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما حقوقی نیست بهتر است که از مشاور خانواده کمک بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما قانونا نمیتوانید موتور بخرید و هنوز به سن قانونی نرسیدیدبه حرف پدر خود گوش کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به حرف پدر گوش دهید عزیزم.
پدرت صحیح می‌گوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بهتر است به نصیحت پدرش آن گوش فرا دهید رانندگی زیر 18 سال جرم است و می تواند برای شما زیان های جبران ناپذیری به عمل بیاورد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا قبل از سن 18 سالگی شما نمی توانید گواهینامه رانندگی بگیرید اما برای موتور های زیر 200 سی سی میتوانید تقاضا دهید ولی توصیه به حرف پدرتان گوش کنید و تا سن 18 سالگی صبر کنید تا مشکل ایجاد نشود

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

کاری نمی توانید بکنید و به هیچ وجه انجام چنین کاری پیشنهاد نمی شود

یک وکیل :

سلام شما می توانید از دادگاه حکم رشد بگیریم و پس از اخذ حکم رشد میتوانید گواهینامه موتورسیکلت گرفته و به راحتی موتور سیکلت سوار شوید و پدرتان رضایت خواهد داد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است فعلا صبر کنید تا به سن قانونی برسید و گواهینامه مناسب دریافت کنید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود با اخذ حکم رشد میتوانید گواهینامه موتور بگیرید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

عمل شما و رانندگي غيرقانوني است
و در صورت تصادف عواقب قانوني زيادي داريد
از هرگونه رانندگي با وسايط نقليه بدون گواهينامه پرهيز نماييد

مهدي  داودي

مهدي داودي :

به هر جهت با توجه به تجربه ی والدین صلاح فرزند را بهتر تشخیص می دهند، سعی کن چند سال دیگر صبر کنی تا به سن قانونی برسی

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

قبل از سن 18 سالگی نمی توانید گواهینامه رانندگی بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فعلا تا 18 سالگی صبر کنید چون درسته موتور سواری بلدی اما اگه بزنی به یه نفر چون گواهی نامه نداری بیمه قبول ندارد پلیس میگیره هم موتور را می برد و هم باید سالها در زندان بسر ببری و از پدرت دیه ان فرد را هم می گیرند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر به سن قانونی نرسیده ایداصلا این فکر را نکنید

یک وکیل :

بایستی گواهینامه داشته باشید در غیر اینصورت دچار دردسر می شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تا سن 18 سال تامل بفرمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
رانندگی زیر 18 سال جرم است تا رسیدن به سن قانونی صبر کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه شما به سن قانونی نرسیده اید باید از طریق پدر اقدام به خرید کنید. پدر مصلحت فرزند خود را می داند. بنابراین بهتر است به حرف ایشان گوش کنید.