مشاوره حقوقی رایگان - محل تنظیم شکوائیه

سلام
با توجه به ماده 310 آیین دادرسی کیفری من درجریان محل وقوع جرم و دستگیری برای انجام شکایت کیفری هستم ولی درمورد مشکلی که دارم موندم توی کدام شهر شکایت رو به دادسرا ارسال کنم.
لطفا منو راهنمایی کنین:
من خودم ساکن مشهد هستم
در ماهای مهر و آبان یک شخصی در شهر اصفهان از من 2 مرتبه بابت جرم های کلاهبرداری و فحاشی شکایت کرد و چون ادله کافی نداشت واسه هردو شکایتش هم برای من قرار منع تعقیب از بازپرسی دادسرای اصفهان صادر شد.
حالا اون طرف اومده و خودش هم ساکن مشهد شده و آدرس ثنای مشهد داره.
من بابت شکایت افترا و اعاده حیثیت باید شکایتم رو با توجه به محل سکونت متشکی عنه به دادسرای مشهد تحویل بدم یا با توجه به محل وقوع جرم به دادسرای اصفهان؟
ممنون میشم کامل سوال منو بخونید و پاسخ بدید.
با تشکر از سایت دادراه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
محل وقوع جرم باید شکایت ثبت بشه.
برای پیگیری و ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ملاک با دادگاه است که محل وقوع جرم میباشد یعنی جایی که افترا و توهین صورت گرفته

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

محل سکونت وی را صالح قرار دهید باز بستگی به نطر مقام قضایی نیز دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در دعاوی با موضوع کیفری محل وقوع جرم صالح به رسیدگی می باشد  بعد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و عرض ادب
در امور کیفری دادگاهی صلاحیت رسیدگی به شکایات را دارد که جرم ( در مورد کیس شما افترا ) در حوزه آن واقع شود با توجه به توضیحات شما شکایت واهی و افترا در شهر اصفهان رخ داده است و دادگاه همان محل نیز صالح به رسیدگی می باشد هر چند شاکی و مشتکی ساکن آنجا نباشند..‌
پیروز باشید...