مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه صالح رسیدگی به شکایت

سلام بنده ساکن گیلان هستم و مبلغی را اشتباها به کارت شخصی ساکن ارومیه واریز کردم که حاضر به بازپرداخت وجه نیست .
درصورت شکایت آیا جلسه رسیدگی دادگاه یا شورای حل اختلاف در محل زندگی خوانده خواهد بود؟
و درصورت مثبت بودن جواب ، آیا میتوان به صورت غیرحضوری و با ارسال لایحه روند دادرسی را پیش برد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله
بله لایحه ارسال کنید یا وکیل معرفی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه ارومیه رسیدگی می شود.
می توانید لایحه ارسال کنید و مدارک پرینت بانکی را ضمیمه دادخواست خود کنید.
توجه داشته باشید که بهتر است در جلسه رسیدگی حاضر شوید.