مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه صالح رسیدگی به شکایت

سلام و درود به تمامی وکلا
سوال بنده در رابطه با این موضوع میباشد که اگر من که در شهرستان زندگی میکنم و طرف شاکی من که در تهران هستش و اونجا از من شکایت کرده من باید به تهران برم یا اون باید پرونده رو به شهرستان من ارجاع بده؟

پاسخ ها :

محمد نیکیان قویدل

محمد نیکیان قویدل :

در اینگونه موارد با اعطای نیابت قضایی یا بعضا احاله پرونده موضوع در شهر محل سکونت متهم پیگیری و نتیجه به دادسرای نیابت دهنده اعلام خواهد شد

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

سلام بستگی به موضوع شکایت داره باید موضوع را بیان کنید