مشاوره حقوقی رایگان - ضامن

باسلام. در سال 95 مبلغ 20میلیون تومان را به صورت پرداخت پوز برای پرداخت اقساط معوقه وام گیرنده پرداخت کردم ضامن بودم میخواستم بدونم چجور میتونم وجه پرداختی رو وصول کنم آیا راهی دارد؟ چون با طرف شریک کاری بودیم زیر بار نمیره لطفا راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله می توانید با دریافت پرینت حساب ها از بانک دادخواست مطالبه وجه علیه وام گیرنده با احتساب خسارت تاخیر تادیه دهیم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به جایی که رفتید پرداختید رجوع و رایزنی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در این خصوص شما ضامن بوده‌ایم که مسئولیت دارید می توانید از شریک خود مبلغ را مطالبه نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید شاهد مبنی بر ادعای خود داشته باشید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر شاهد یا اقراری از طرف ایشان داشته باشید می توانید طرح دعوا نمایید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام با استناد به فیش پرداختی دادخواست مطالبه وجه بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید از شریک خود مبلغ را مطالبه نماید بر اساس دادخواست مطالبه وجه علیه وام گیرنده با احتساب خسارت تاخیر تادیه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله دادخواست مطالبه وجه و
خسارت تأخیر تادیه را
مطرح نمایید
و به پرینت بانکی خود استناد نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدارک و اسناد نیاز به بررسی بیشتر دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما بدوا باید اظهارنامه ای در این خصوص ارسال و سپس دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید

یک وکیل :

سلام از طریق محاکم حقوقی با تقدیم دادخواست امکان پذیر است