مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام

من سال 90برای یه بنده خدا ضمانت کردم قسطش را پرداخت نکرد من پرداخت کردم و از بانک هم نامه دارم حدود سه میلیون تومن و چند بار هم گفتم توجه نکرده اگه شکایت بکنم دستم به چیزی میرسه یا نه؟ بعد از طرف دادگاه همون سه میلیون بمن تعلق میگیره یا بر اساس ارزش پول فعلی هست لطفا راهنمایی کنید واقعا داره زور میگه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به نرخ روز محاسبه نمی‌شود.
از تاریخ مطالبه رسمی یا دادخواست محاسبه می‌گردد.

ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می‌توانید بدهی وام گیرنده را تسویه کنید سپس علیه وی دادخواست مطالبه وجه با احتساب خسارت تاخیر تادیه از تاریخ طرح دادخواست لغایت اجرای حکم به احتساب کلیه خسارت های دادرسی از جمله حق الوکاله وکیل را بخواهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک سوال صرف نیست بلکه یک پرونده حجیم است که نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است و در کنار رویت مدارک و بررسی پرونده باید اظهارات شما نیز شنیده شود که نظر صحیح و قطعی داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.
از تاریخ مطالبه قانونی خسارت تاخیر تعلق می گیرد.