مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه از وام گیرنده

با سلام . من چندین سال ضامن کسی بودم و پرداخت نکرد خودم مجبور به پرداخت وام شدم و نامه از بانک بردم و شکایت کردم و با کلی مکافات دادکاه قسطیش کرده و اون شخص دو سه تا قسط دادو دیگه واریز نکرد و دادگاه هم پیگیری نمیکند باید چکار کنم ممنون

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. منظورتان از اینکه دادگاه پیگیری نکگرد چیست.حضورا به اجرای احکام یا مرجع صدور حکم اجرایی را مراجعه و عدم اجرای حکم را. توسط محکوم مطرح کنید. الزام به اجرا را تقاضا کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق اجرای احکام پیگیری کنید و می توانید حکم جلب بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حضورا از طریق اجرای احکام پیگیری کنید و می توانید حکم جلب بگیرید.