مشاوره حقوقی رایگان - وام گرفتن برای دیگری

سلام.برادر بنده سال 95 خونه اش رو زد به نام من واسه اینکه من به اسم خودم برای خونش برای خودش وام بگیرم و با سند خونه برادرم که به نام بنده زده بود من وام 60 میلیون خرید خانه از بانک گرفتم و همون وام رو به خودش دادم.چون خودش وام معوقه داشت نمیتونست وام بگیرد.ناچارا به اسم من گرفتیم وام رو براش.لازم به ذکره بانک یک فقره چک به مبلغ 50 ملیون در وجه برادرم که مثلا فروشنده بود داد به برادرم.یک قولنامه صوری هم مثلا اینکه اون فروشنده اس و من خریدار توی بنگاه نوشتیم.ولی من اون قولنامه رو ندارم.10 میلیون هم وام تعمیرات بود که به حساب خودم واریز شد اون رو هم دادم به برادرم و قرار بر این شد که اقساط رو خودش پرداخت کند.امسال تازه اقساط وام تموم شد و به خاطر اختلافی که با برادرم داشتم من سند رو به نامش نمیزدم.تا این که ابلاغیه اومد.و من تو جلسات دادگاه نرفتم و بعد از طی مراحل سند به اسم خودش برگردونده شد و امروز برام ابلاغیه اومده که برادرم ادعا کرده اقساط رو پرداخت کرده و از بانک هم مدرک داره که وام رو پرداخت کرده و پول اقساطی که واریز کرده رو با دیر کرد و تاخیر و تادیه از بنده میخواد.لازم به ذکره که کل وام رو خودش برداشته بود و قرار بود اقساط رو هم خودش پرداخت کند ولی الان ادعای پول اقساطی که پرداخت کرده رو داره.ولی من هم از او یک سفته 70 میلیونی دارم.آیا میتونم ثابت کنم که وام برای خودش بود یا از طریق سفته و... اقدام کنم و اینکه به نظرتون توی دادگاه میتونه من رو محکوم کنه و پول رو بگیرد یا نه.و اینکه کل خانوادم هم میتونن تو دادگاه شهادت بدهند که من وام رو برای اون گرفتم.از جمله پدر و مادر و برادرام.ممنون و سپاس از شما.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی دارد توضیحات شما کافی نیست