مشاوره حقوقی رایگان - دوربین مداربسته در مشاعات ساختمان

سلام و خسته نباشید
اگر در یک اپارتمان 20 واحدی در قسمت مشاعات تعدادی دوربین توسط مدیر بلوک با رضایت ساکنین نصب شده باشد و مانیتور و دستگاه دوربین در منزل یکی از واحد ها باشد ایا ساکنی می تواند معترض وجود مانیتور در واحد شخصی کسی که دوربین در خانه او قرار دارد بشود؟ و بخواهد مانیتور و دستگاه در جایی غیر واحد شخصی ساکنین نصب شود
از لحاظ قانونی چکار میتواند بکند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مانیتور باید در اختیار مدیر ساختمان باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید با رضایت همه مالکین باشداز طریق مدیریت ساختمان مساله حل یا اظهارنامه ارسال شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید مصوبه موافقت اکثریت مالکان اخذ گردد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت مالک بودن بلی میتواند کلیه دوربین های محوطه مشاع را شکایت و جمع آوری کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ساکنین آن واحد استفادهای از دوربین و فیلم های مداربسته نکند و با رضایت بقیه ساکنین همراه باشد مشکلی ایجاد نخواهد شد

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، اصولا خیر مگر اینکه مزاحمتی ایجاد شده باشد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام؛؛؛

نصب دوربین مداربسته در مشاعات آپارتمان با اجازه ساکنان و تصویب هیئت مدیره ساختمان ، امکان‌پذیر است و افراد بدون تصویب هیئت مدیره نمی‌توانند اقدام به نصب دوربین مداربسته کنند.

هزینه نصب و نظارت و نگه‌داری نیز بر عهده تمامی ساکنان یا کارکنان است. ما در این مطلب، به بررسی قوانینی نصب دوربین‌ مداربسته در مشاعات ساختمان یعنی در آسانسورها و پارکینگ‌ها و راهروها وجود دارد، خواهیم پرداخت.

یک وکیل :

با سلام
قابل اعتراض خواهد بود .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به توافق همه مالکین دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موضوع تابع تصمیم اکثریت مالکین است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق مدیریت ساختمان مساله حل یا اظهارنامه ارسال شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت سواستفاده و عدم رضایت امکان شکایت می باشد
جهت رفع اختلاف دسترسی به کلیه واحدها برنامه ریزی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام و قابل اعتراض است مگر با رضایت اکثریت مالکین