مشاوره حقوقی رایگان - حکم موت فرضی یا مفقودی

سلام. بنده پدرم را 10 ساله ندیده ام و خبری از او نداشتم بعد از 8 سال به خانه عمه ام رفتم و پرس جو پدرم شدم اون ها گفتند 2 سال دنبالش توی تمام شهرها و پزشک قانونی بیمارستان و زندان ها رفته آییم اما پیداش نکردیم برای انحصار ورثه مادربزرگم فوت شده برای انحصار ورثه به دنبال پدرم میگردن حالا که از پدرم خبری نیست من باید چیکار کنم تا بتونم به جای بابام برای انحصار ورثه برم و سهم پدرم و بگیرم
یا برای نفقه مادرم و این سالهایی که پولی نداده شده اقدام کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیلی کار دارد اول باید حکم مفقودالاثری وی را بگیرید بعد امین برایش تعیین کند دادگاه بعد امین بجای وی پیگیر حق او باشد تا حکم موت فرضی وی صادر شود

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود از آنجا که پدرتان مفقود است سهم الارث ایشان کنار گذاشته میشود اگر مشخص شود قبل از مادرش فوت کرده سهم الارثش به وراثش میرسد... میتوانید تقاضای حکم موت فرضی را از دادگاه بنمایید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مهم نیست هریک از وراث میتوانند انحصار وراثت کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سهم غایب باید در صندوق دادگستری نگهداری شود تا حکم موت فرضی صادر شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست موت فرضی پدر را مطرح نمایید تا تشریفات قانونی و آگهی انجام شود

و باید به میزان سهم الارث پدر نگه داشته شود و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تقاضای صدور حکم موت فرضی بدهید