مشاوره حقوقی رایگان - حکم موت فرضی

با سلام .
پدر بنده 13 سال است که خانه را ترک کرده و مراجعت نکرده است ، جستجوهای ما برای پیدا کردن ایشان نیز به نتیجه ای نرسیده ، تا اینکه سال گذشته برادر بزرگم برای دریافت حکم موت فرضی اقدام کرد و پرونده ای برای دریافت حکم موت فرضی به راه انداخت ، حالا بعد از گذشت یکسال دادگاه حکم داده و در حکم نوشته که
"....مبنی بر صدور حكم موت فرضی طی شماره ...... مورخ 1400/06/06 حكم اعلامي صادر شد."

حالا آیا دادگاه نباید یکسال از تاریخ آخرین آگهی زمان میداد و بعدش حکم رو صادر میکرد ؟ این حکم فعلا به من ابلاغ نشده ، آیا امکان اعتراض دادن به این حکم برای من وجود داره ؟ آیا روشی هست که این حکم به تاخیر بیفته ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . با تشکر