مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

سلام من نزدیک ده سال پیش خودرویی فروختم. تعویض پلاک انجام نداد. چند ماه پیش رفتم درخواست توقیف پلاک دادم دو روز بعد ماشین توقیف شد و رفت پارکینگ . بدون رضایت من ماشین از پارکینگ خارج شده. در ضمن در مدت توقیف ماشین مالک برخلاف دفعه های قبل که اصلا جوابگوی من نبود چندین بار تماس گرفت برای تعویض پلاک. من هم درخواست یک تعهد یا ضمانت برای تعویض پلاک در یک محدوده زمانی کردم و ایشون قبول نکرد. میتونسته ماشین رو بیاره بیرون یا نه؟
من باید چه کاری باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به فک پلاک باید تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به فک پلاک بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر کارشناسی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پیگیری نمایید

شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را مطرح نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سند

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
دادخواست الزام به فک پلاک تقدیم دادگاه نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به فک پلاک تقدیم دادگاه نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به فک‌پلاک و دستور موقت توقیف پلاک دهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
لازم نیست تضمین بگیرید به همدیگر به مرکز تعویض پلاک مراجعه نمایید و فک پلاک را انجام دهید