مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

فردی از طریق یکی از سایت های نیازمندی آنلاین از من پول گرفت که یک کالای دست دوم رو از طریق پست برام بفرسته.(هر کدام از یک استان متفاوت هستیم)
ولی بعد از واریز ده میلیون به صورت کارت به کارت، اون آدم گفت از فروش پشیمان شده و فقط دو میلیون تومان برایم کارت به کارت کرد و دیگر جواب چت و تماس را نمی‌دهد.
من قبل از واریز پول از اون شخص عکس مدارک هویتی گرفتم و مطمئنم مدارک و کارت بانکی مال خودشه.
الان دو سوال دارم.اول اینکه بهتره شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع کنم یا دادخواست مطالبه وجه بدهم؟
دوم اینکه چکار کنم جلسات دادگاه یا شورای حل اختلاف در استان خود من برگذارشود نه استان خوانده!
چون دعوا سر چندمیلیون است و چندبار رفتن و امدن به استان دیگر از اصل مبغ دعوا هم بیشتر میشود.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بهتر است طرح شکایت کيفري بفرمایید.
مطابق آنچه در سوال آمده سونیت وجود دارد.
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است...