مشاوره حقوقی رایگان - خرید اینترنتی

سلام، همکارم کولر گازی رو از طریق اینترنت، به صورت اقساط، خریداری کرد. چندین فقره چک و بیست درصد مبلغ کل آن را نقدا به نماینده شرکت تحویل داده؛ منتهی جنسی که براش تحویل شد، نه تنها اون جنس نبوده بلکه با کلی تاخیر براش ارسال کردند. ایشون اعتراض می کنند. قرار میشه جنس پس گرفته بشه. اما بعد از مدتی نه چک‌ها رو دادند نه وجه رو، و کلا منکر عودت می‌شوند و دونه دونه چک‌ها رو برگشت می‌زنند. برای شکایت چه باید کرد و هزینه وکیل چقدر خواهد بود؟

پاسخ ها :

شکایت بابت پس ندادن وجه در خرید اینترنتی پس ندادن وجه در خرید اینترنتی عدم استرداد وجه در خرید اینترنتی استرداد وجه خرید اینترنتی استرداد کالا در خرید اینترنتی استرداد چک در صورت پس دادن کالا چک برگشتی استرداد وجه خرید اینترنتی