مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن وجه در خرید اینترنتی

سلام، وقت بخیر.
من از یک پیج اینستاگرام یک لباس سفارش دادم.
ولی لباسی که دوخته شد و فرستاده شد رنگ اشتباه و سایز اشتباه بود.
و با توجه به این که بعد از گذشت اون زمان دیگه لباس کاربردی برای من نداشت.
و در روز تحویل به پیج فروشگاه تماس گرفته شد و قبول کردن که وجه رو برگردونن اما الان میگن که ما وجه رو بر نمیگردونیم و لباس رو یک بار دیگه با رنگ و سایز که قبلا گفته شده میدوزیم. در صورتی که لباس بعد از اون تایم دیگه نیاز بنده نیست. شما چه راهی رو برای پیگیری قانونی پیشنهاد میدین؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست مطالبه وجه به علت عدم ایفای به موقع تعهد بدهید