مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات ارث

زمینی به مساحت 60 متر از پدرم خریدم در موقع حیاط ..ولی ابعاد ساختشو مشخص نکردن من ده در شش ساختم در موقع حیاطشون و خودشون و اعضای خانواده هم اعتراض نکردن ولی الان با ورثه مشکل دارم ... رهنمایی کنید .یا شماره بهم بدید با شما تماس بگیرم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای پاسخگویی نیاز به اخذ توضیحات بیشتر هست جهت مشاوره با وکلای سایت تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست بفرمایید الان اعتراض به چه چیزی دارند شرایط خرید و قرارداد شما را می بایست بررسی کنید میتوانید از همین طریق سایت تماس بگیریدطبق قوانین سایت ما نمی توانیم شماره شخصی در اختیار شما بگذاریم از طریق سایت می توانید تماس بگیرید و با بنده یا هر یک از متخصصین صحبت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر در زمان حیات تصرف کرده اید جای نگرانی نیست برای شما
چون نشان از اذن ضمنی پدر در نوع تصرف شما داشته است.
وانگهی الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و
...
میتوانید جهت مشاوره تلفنی نیز اقدام نمایید در خدمتم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتان در زمان حیات به شما داده باشد شما مالک هستید و بقیه وراث حق اعتراض ندارند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد می توانید از قسمت مشاوره تلفنی درخواست دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در صورتی که پدرتان موقعی که در قید حیات بوده اند این اذن را به شما داده باشند اعتراض بعدی ورثه بعد از فوت ایشان چندان مثمر ثمر بنظر نمی رسد نگران نباشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما مبایعه‌نامه خرید داشته باشید مالکیت شما قابل اثبات خواهد بود

و اگر شما مبایعه‌نامه نداشته باشید باید به وکیل مراجعه نمایید و دادخواست اقامه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما دارای چند بعد حقوقی است که باید هر کدام را تک تک بررسی کرد و بعد جواب قطعی داد