مشاوره حقوقی رایگان - آتش زدن باغ فندق

با سلام و عرض ارادت،باغ فندقی در یکی از روستاهای الموت شرقی دارم که تعداد90 اصله درخت ثمر آور داشت،که متاسفانه چند روز پیش افراد ناباب محلی آتش زده و کلیه درختان آن را نابود کرده اند،به افراد زیادی مشکوکم که احتمال میدهم در آتش زدن باغ دست داشته باشندولی مدرکی و شاهدی برای اثبات ندارم.حال سوالم این است :
1- از کلیه مظنونین شکایت کنم؟
2-آیا می توانم به قوه قضائیه درخواست بازدید بدهم؟
3- خواهشمندم هرنوع راهنمایی برای اثبات جرم افراد خاطی بنظرتان میرسد راهنمایی ام کنید .
خدا اجرتان بدهد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله ابتدا باید دادخواست تامین دلیل دهید تا میزان و نحوه آتش‌سوزی کارشناسی شود و عمدی یا غیر عمد بودن آن احراز شود سپس با تامین دلیل بعدی میزان خسارت های وارده بر آورد گردد و بعد از آن دادخواست مطالبه خسارت دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما چند بعد دارد که باید هرکدام از آنها را تک تک بررسی کرد و بعد به نظر قطعی رسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شکایت کنید تا تحقیقات لازم انجام شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما شکایت نمایید
ولی شما باید دلیل داشته باشید که چه شخصی باغ را آتش زده است