مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام بنده درابان 1400خانه باغم را اتش زدند بعدازشکایت علیه فردی دادگاه برائت داد درهمان پرونده قاضی دستور بی تی اس داد بعد ازچندی اطلاعات امنیت جواب داد که 2گوشی به شمارهای.......درمحل جرم وزمان اتشسوزی فعال بودندحال بنده استناد به چه ماده از قانون علیه صاحبان خط موبایل میتوانم انجام بدهم تامین دلیل زمان اتشسوزی گرفتم ایا طرح شکایت بنده را به خسارتم میرساند ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
علیه افراد می‌توان دادخواست حقوقی داد و مجدد بنظر امکان طرح شکایت وجود دارد اگر مشمول مرور زمان نشده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه مربوطه موضوع را پیگیری کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با توجه به پیچیدگی موضوع پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می‌توانید با حکم صادره اعتراض نموده و دلایل جدید را ارائه بدهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شکایت تخریب کنید
بله اگر ندیجه دهد خسارات شما جبران میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه شکایت تخریب شما بی‌نتیجه ماند بنابراین بهتر است از طریق دادخواست مطالبه خسارت اقدام کنید ولی قبل از آن دادخواست تامین دلیل دهید تا خسارت توسط کارشناس رسمی دادگستری برآورد شود.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اگر مدرک دیگه ای ندارید نقطه زنی موبایل به تنهایی کار ساز نیست چون صاحب موبایل میتونه بگه من از اونجا رد میشدم یا صدجور راه فرار دیگه داره

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
با توجه ب نتیجه اطلاعات امنیت و یافتن دو خط جدید
مرجع قضایی راسا بایستی نسبت ب احراز هویت اشخاص و تحقیق در ابن زمینه نماید
اما جهت نیل ب نتیجه بهتر است ضمن یک لایحه. از مرجع قضایی درخواست احراز هویت صاحبان خط و احضار ایشان جهت انجام تحقیقات نمایید

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

باسلام.صرف فعال بودن خط درآن محل کافی برای اثبات وقوع جرم ومطالبه ی خسارت نمی باشد.به دلایل یاامارات وقرائن دیگری هم نیازاست.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام شکایت از مالکین سیم کارت را مطرح و پیگیری بفرمایید میتوانید جبران ضرر و زبان ناشی از جرم را مطالبه کنید