مشاوره حقوقی رایگان - اقدام به آتش کشیدن باغ مردم

سلام. من مدت 3 سال یه مرغداری اجاره کردم و بعد تخلیه که حدود 6 ماه پیش بود با اینکه بدهی بهشون ندارم تا امروز چک تخلیه رو پس ندادن و تفره رفتن. من هم چند شب پیش عصبانی شدم و رفتم گازوییل پاشیدن به درختانی همون مرغداری و گفتم آتیش میزنم اینجا رو اگه چک پس ندید و با اینکه اونها چک پس ندادن. من هم بدون آتش زدن اونجارو ترک کردم الان رفتن شکایت کردن که من گازوییل پاشیدن به درخت هاشون اونها خشک شدن. ممنون میشم راهنمایی کنید و در ضمن آیا داشتن وکیل برای چنین پرونده ای ثمر بخش هست یا نه چون مشخص که من مقصر هستم و وکیل کاری از دستش بر نمیاد

پاسخ ها :

اقدام به آتش زدن باغ آتش زدن اموال دیگری آتش زدن باغ تخریب اموال پس ندادن چک تخلیه مستاجر چک تخلیه مستاجر چک