مشاوره حقوقی رایگان - تخریب اموال همسر

با سلام. همسر بنده در یک درگیری خانگی که داشتیم گوشی موبایلم رو شکستند و مقداری اسناد و مدارکم رو آتش زدند. از قبیل مدرک دانشگاه، سفته و فیش های حقوقی ام. اگر ایشون در دادگاه اقرار بکنن چه حکمی صادر میشه؟

پاسخ ها :

مجيد  مصلحي نجف آبادي

جناب آقای مجيد مصلحي نجف آبادي :

سلام. اگر ارزش مال موض.ع تخریب زیر 10 میلون باشه جزای نقدی تا 2 برابر ارزش مال . اگر بالاتر از 10 میلیون باشه حبس