مشاوره حقوقی رایگان - تخریب اموال

سلام و ادب. به علت عدم تعمیر گوشی و جوابگو نبودن (دلیل عدم تعمیر مکتوب) و اصرار مدیر شرکت برای شکایت بنده در مراجع دیگر و مشاجره بین ما میز عسلی را با ضربه پا شکستم. در شورا و کلانتری هم قبول کردم هزینه را که حدودا 1 میلیون میشود پرداخت کنم ولی اصرار بر عدم توافق کردند و گفتند پرونده به دادگاه اصرار شود.قاضی چهم جازاتی برایم درنظر میگیرد و احتیاج به ضامن خواهم داشت یاحق اعتراض به حکم را خواهم داشت.

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
قابل پیش‌بینی نیست و بستگی به نظر قاضی دارد ، در صورت احضار به دادسرا حتما ضامن داشته باشید .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

احتمالا شکایت کیفری تخریب اموال کرده که حداقل ششماه زندان دارد باید صامن ببرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر خسارت تا ده میلیون باشد مجازات جزای نقدی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاکی شاکی خصوصی گذشت ننماید به مجازات جرم تخریب محکوم می شوید. اصولاً جزای نقدی و گاهی زندان

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه جزای نقدی و زندان و همینطور جبران خسارت
در صورت تمایل تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جرم شما طبق توضیحات تخریب عمدی اموال منقول است که حبس یا جزای نقدی دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در جرم تخریب عمدی اگر خسارت زیر ده میلیون باشد باید جزای نقدی بپردازید